MEDICINAL PRODUCTS FOR HOME TREATMENTS

medical cosmeticsPreporučeno od strane doktora

2HAIR-700 regeneriše koren dlake i postiže snažan "rast kose" !


2 HAIR -700 od 250ml
Za novi rast kose


 
2 HAIR -700 najefikasniji biljni melem za bolju regeneraciju korena dlake koji zbog snažnog delovanja ekstrakta lekovitih biljaka kamilice, breze, korpive i ruzmarina dubinski hrani kosu dlake.

Eliminiše taloženje manoća koje slabe kvalitet i pokreću process opadanja kose. 2 HAIR-700 je prirodni melem za bolji volumen Vaše kose.

NAČIN UPOTREBE
Tri puta dnevno ujutro, u podne i uveče sa čistim rukama namazati biljni melem na celu površinu glave. Kružnim pokretima utrljajte melem u kožu kako bi se dubinski regenerisao oštećen koren kose i podstakao novi rast dlake.
Za vreme trajanja dvomesečne terapije kosu možete prati svaki treći dan isključivo sa dečijim šamponom kako bi 2 HAIR -700 postigao željene rezultate za Vas.

U dugogodišnjoj praksi neželjna dejstva nisu zapažena.

AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente u skladu sa nacionalnim i evropskim propisima, koji predstavljaju prvu pomoć kod personalnog kućnog lečenja. Pacijentima je omogućeno da korišćenjem naših proizvoda postignu adekvatno kućno lečenje, u kome je osnovni cilj jačanje odbranbenih snaga imuniteta, koji vodi do potpunog izlečenja bez kontraindikacija.

Receptura je formirana na farmaceutskom fakultetu u Berlinu pod regulatornim zakonima Evropske Unije.Atestirano u gradskom zavodu za Javno zdravlje gradjana.

2 HAIR 700 možete kupiti u svim apotekama .

Za besplatne medicinske konsultacije sa doktorom pozovite 011 2634 -692 ili pošaljite e-mail na info@avalapharm.com

 

 
     
Podeli :
 
     
 
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe
*